28-29-30 Nisan 2018 tarihlerinde okulumuz öğrencileri ile öğretmenlerimiz rehberliğinde İstanbul´ un tarihi ve gezilecek yerlerine yönelik kültür turu düzenledik.

Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Nazan Baloğlu´nun hazırladığı tiyatro oyunu 9 Mayıs 2018 okulumuz konferans salonunda gün boyu oynandı. Emeklerinden dolayı öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Biyoloji ve Müzik Zümresi öğretmenlerimizin hazırladığı, öğrencilerimizin konuşmalar yaptığı ve şiirler okuduğu, ardından küçük bir konser verdiği etkinlikte izleyenler keyifli saatler geçirdi.

03 Mart 2018 tarihinde Çankaya Belediyesi tarafından okulumuz öğrencilerine ağız ve diş sağlığı konulu seminerler verildi.

2 Mart 2018 tarihinde okulumuzda "Dayanışma ve Yardımlaşma" amaçlı kermes düzenledik.

Akran zorbalığını önlemeyi amaçlayan pdr, kimya, felsefe ve müzik branşı öğretmenlerimizin hazırladığı tiyatro oyunu, okulumuz konferans salonunda öğrencilerimizin interaktif katılımıyla gerçekleşti.

"Unutkan Ayna"  adlı romanıyla  2017 yılında "Orhan Kemal Roman Armağanı" ödülünü alan yazar Gürsel Korat  6 Mart 2018 tarihinde  okulumuz konferans  salonunda  öğrencilerimizle "okuma ve yazma" konulu bir söyleşi ve imza günü gerçekleştirdi.  Gürsel Korat, 11. Sınıf öğrencilerimizin okuduğu, 'geçmişi geleceği ve şimdiyi' bizlere farklı bakış açısıyla sunan romanı''Rüya Körü'' ile ilgili soruları cevapladı. Edebiyat söyleşisinin ardından öğrencilerimiz kitaplarını imzalattı. Bu güzel edebiyat söyleşisi öğrencilerimizin yazarımızla gerçekleştirdiği röportaj ile son buldu.

13 Şubat 2018-Doğu Akdeniz Üniversitesi öğretim üyesi Alex hoca ile "Dünya Eğitim Sistemleri" konulu  söyleşi gerçekleştirdik.

Ankara Emniyet Müdürlüğü "Siber Suçlarla Mücadele" masasında görevli polis memuru; aynı zamanda velimiz NLP ve İletişim Uzmanı Sn. Valit ASLANKOL okulumuz PDR servisi ile işbirliği içerisinde Güvenli İnternet Kullanımı ve Siber Suçlarla iligili bilgilendirme çalışması yaptı.

RAAL da TEMA PROGRAMI Meşe Palamutları Tüpleme Etkinliği başladı.

Geleneksel Yıl Sonu Sergimizi Açtık. Emeği geçen öğretmen arkadaşlarımıza ve öğrencilerimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Resim öğretmenimiz Ümit Dilek Aydoğan rehberliğinde öğrencilerimiz tarafından yapılan resimler 15-21 Mayıs 2017 tarihlerinde 365 AVM´de sergilendi. Sergide emeği geçen Resim öğretmenimiz Ümit Dilek Aydoğan, Müzik öğretmenimiz Şule Oktay ve tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

"Bir şey biliyorum, o da hiçbir şey bilmediğimdir"

SOKRATES

ANKARA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ SİBER SUÇLAR MASASINDA GÖREVLİ POLİS MEMURU VE KİŞİSEL GELİŞİM UZMANI VALİT ASLANKOL TARAFINDAN 9 VE 10. SINIFLARIMIZA YÖNELİK OLARAK GÜVENLİ İNTERNET KULLANIMI VE TEKNOLOJİ BAĞIMLILIĞI KONULU SEMİRLER VERİLMİŞTİR.

Okulumuz mezunlarından hayvansever, aktivist Tuna Gürdal 27 Aralık 2016´da "Hayvanları Sevme ve Koruma Klübü" etkinliği çerçevesinde okulumuz öğrencileri ile bir söyleşi gerçekleştirdi. Sokaktaki hayvan dostlarımız için neler yapabiliriz konusunda bilgiler verdi.