Okulumuz Mezuniyet Töreni

Okulumuz Kariyer Günü Düzenlendi

Üniversite Tercih Süreci Konulu Söyleşi

Anadolu Üniversitesi ve Eskişehir Kent Gezisi düzenledi.

Öğrencimiz Furkan AKAY´ın ALİ KIRCA ile röportajı

Mezuniyet törenimiz büyük bir coşkuyla kutlandı.

2014 YILSONU RESİM SERGİMİZ 365 ALIŞVERİŞ MERKEZİNDE AÇILDI.

20 Mayıs 2014 tarihinde okulumuz öğrencilerine 'Hollywood Rüzgarı' adlı gösteri sunulmuştur.

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNİN YIL BOYUNCA YAPTIĞI ÇALIŞMALAR LABORATUARLARINDA SERGİLENDİ. ZİYARETÇİLER TARAFINDAN BÜYÜK İLGİ GÖREN ÇALIŞMALARI YAPAN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

PDR Servisimiz tarafından organize edilen ve Bilgi Üniversitesi öğretim üyesi, gazeteci, yazar Sayın Sedat ÖRSEL'in konuk olduğu "Sınıf Yönetimi ve Öğrenci ile İletişim" konulu söyleşimiz 21 Mayıs 2014 Salı günü okulumuz konferans salonunda gerçekleştirilmiştir.  Eşref Bitlis Ortaokulu'ndan meslektaşlarımızı da ağırladığımız söyleşimizde keyifli anlar yaşadık...

22 Nisan 2014 Salı günü 6. Meslek Tanıtım ve Kariyer Günü etkinliğini gerçekleştirdik. Bize destek olan tüm üniversiteler, meslek sahibi konuklarımız,  öğrencilerimiz ve öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

Puzzle Sergisi

Öğrencilerimiz tarafından , 2013-2014 Eğitim-Öğretim yılı I.Dönem Tarih dersi performans çalışmaları kapsamında hazırlanan Puzzle Sergisi büyük beğeni toplamıştır. Emeklerinden dolayı başta tarih dersi öğretmenimiz Hatice KÖSE olmak üzere tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Tem

Tanışmalar heyecanlı ve mutlu , ayrılışlar bir o kadar acı. Sizden birşeyler kalır geride. Kırılan kalplarinizden bir parça, sevdiklerinizle paylaştığınız anlar.

Sonlar, güzel başlangıçlarıda doğursa beraberinde hep hüzün verir

2012-2013 Eğitim Öğretim yılı 12. sınıfların mezuniyet  ve kep atma töreni 14.06.2013 günü yapılmıştır.

Lösev 'in   25.05.2013-31.05.2013 tarihlerinde  " 12. ULUSLAR ARASI  LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR HAFTASI''

Okulumuz öğrencilerinin "Görsel Sanatlar" dersinde yaptığı çalışmalardan oluşan yıl sonu resim sergimiz  17 -24 Mayıs 2013 tarihlerinde 365 Alış veriş merkezinde sergilenmektedir.