8 Haziran 2023 perşembe günü okul bahçemizde düzenlenen mezuniyet törenimiz, öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin hazırladığı program ve velilerimizin katılımıyla yapıldı.

2022-2023 Eğitim Ögretim yılı  Reha Alemdaroğlu Anadolu Lisesi  öğrencilerinin yıl sonu resim sergisinin açılışı değerli velilerimizin de katılımı ile 08.06.2023 tarihinde gerçekleştirildi.

Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından uyuşturucuyla mücadelede 31.03.2023 tarihinde öğretmenlerimize yönelik farkındalık ve bilinçlendirme çalışması yapılmıştır. Kendilerine teşekkür ediyoruz.

Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele şubesi tarafından "Gençlik ve Güvenli Gelecek Projesi" kapsamında  03.01.2023 tarihinde 11. sınıf öğrencilerimize okulumuz konferans salonunda seminer verilmiştir.

10-C sınıfı öğrencilerimiz okulumuz konferans salonunda felsefe dersi performans ödevi çerçevesinde "Felsefe Nedir" sorusunun cevabını  tiyatro gösterisi şeklinde sundular. Öğretmenimize ve öğrencilerimize çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Okulumuz konferans salonunda felsefe dersi performans ödevi çerçevesinde "Felsefe Nedir" sorusunun cevabını 10-B sınıfı öğrencilerimiz tiyatro gösterisi şeklinde sundular.

22.12.2022 tarihinde okulumuz konferans salonunda felsefe dersi performans ödevi çerçevesinde "Felsefe Nedir" sorusunun cevabını 10-A sınıfı öğrencilerimiz tiyatro gösterisi şeklinde sundular.

Kas

28.11.2022 tarihinde Reha Alemdaroğlı Anadolu Lisesi olarak LÖSEV farkındalık eğitimimizi İnci Projesi personeli Dilşad Akça ile tamamladık. Lösemiden nasıl korunabileceğimizi öğrenirken LÖSEV ile birlikte gönüllülükle neler yapabileceğimizi de konuştuk.

Kas

Okulumuz felsefe drubu öğretmeni Sevilay Canan ÖZTURAN ve öğrencileri tarafından "20 Kasım Dünya Felsefe Günü" kapsamında sergi hazırlandı ve gerçekleştirildi.

Okulumuzda 11. ve 12. sınıf öğrencilerimize "BAŞARI HİKAYELERİYLE MOTİVASYON" adlı seminer verildi.

7 Haziran 2022 salı günü okulumuzda almanca "Kırmızı Başlıklı Kız" (Rotkäppchen) tiyatro oyunu öğrencilerimize sunuldu.

Beğeniyle izlenen oyunumuzda rol alan öğrencilerimize ve Almanca öğretmenimiz Derya  Yılmaz Yiğit' e teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

2021-2022 eğitim-öğretim yılı mezuniyet töreniyle son sınıf öğrencilerimizi uğurladık.

"Gençlik Haftası" münasebetiyle okulumuz öğrencilerinin  hazırladığı "Çizgiden Sanata" adlı resim sergisi 18/05/2022 tarihinde açıldı.

24.05.2022 Salı günü öğrencilerimize "Diyabet" ve Sağlıklı Yaşam" konulu seminer verilmiştir.

"Türkülerimiz ve Hikayeleri" adlı çalışma 20 Mayıs 2022 Cuma günü okulumuz konferans salonunda büyük beğeni ile izlendi.