Sınıflar arası voleybol ve futbol turnuvası maçları öğlen arası okulumuz bahçesinde yapılıyor.

Eyl

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılında öğretmen ve öğrencilerimize sağlıklı, neşeli ve  başarı dolu bir dönem diliyoruz.

Eyl

Okul Müdürümüz İlhan TOPCU okulumuzdaki görevine başlamıştır. Müdürümüze yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Tem

Okul Müdürümüz Uğur ALBAKIR hocamızı kaybetmenin derin acısı  ve üzüntüsü içindeyiz.

Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğünün davranışsal eğitim amacıyla organize ettiği resim ve fotoğraf yarışması için okulumuz çapında öğrenciler arası resim yarışması düzenledik.

Sayın Okul Müdürümüz Uğur ALBAKIR 9. 10. ve 11. sınıfların birincilerini ödüllendirerek başarılarını kutladı.

Voleybol Kız Takımımız okulumuzu gururlandırmaya devam ediyor...

Eyl

Okulumuzda 8 yıldır görev yapmakta olan coğrafya öğretmenimiz Süleyman Aytekin emekli oldu. Öğretmenimize emeklerinden dolayı teşekkür eder, hayatında sağlık ve mutluluklar dileriz.