Ahilik Haftası Ödül Töreni

EGE ACAR ÖDÜL TÖRENİ

25. Ahilik Haftası nedeniyle düzenlenen "Ahilik Kültürünün Yaşatılması ve Gelecek Kuşaklara Aktarılması" konulu şiir ve kompozisyon yarışmasında okulumuz öğrencilerinden Ege Acar Ankara genelinde kompozisyon dalında 2. olmuştur

EGE ACAR ÖDÜL TÖRENİ

25. Ahilik Haftası nedeniyle  düzenlenen "Ahilik Kültürünün Yaşatılması ve Gelecek Kuşaklara Aktarılması"  konulu şiir ve kompozisyon yarışmasında okulumuz öğrencilerinden Ege Acar  Ankara genelinde kompozisyon dalında 2.  olmuştur.18.09.2012 tarihinde 25. Ahilik Haftası dolayısıyla Ulus Atatürk  Anıtı'nda düzenlenen törende Ankara Valisi Alâaddin Yüksel tarafından dereceye  giren öğrencimize ödülü verilmiştir. Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının  devamını dileriz.

Yayın: 29.12.2012 - Güncelleme: 04.03.2024 14:10 - Görüntülenme: 2058