16. TÜRKİYE FELSEFE OLİMPİYATLARI

16. TÜRKİYE FELSEFE OLİMPİYATLARINDA ANKARA 3. SÜ, TÜRKİYE 25. Sİ OLDUK

16.  TÜRKİYE FELSEFE OLİMPİYATLARINDA ANKARA 3. SÜ, TÜRKİYE 25. Sİ OLDUK       4 Mart 2012 Pazar günü Okulumuz öğrencilerinden Ulaş Bager Aldemir, Felsefe grubu öğretmenimiz Sevilay Canan ÖZTURAN danışmanlığında , Türkiye Felsefe Kurumu tarafından düzenlenen 16. Liselerarası Felsefe Olimpiyatlarına katılmıştır.      Türkiye  Felsefe Kurumunun bu yıl 16.'sını düzenlediği Türkiye Felsefe Olimpiyatı'na  Reha Alemdaroğlu Anadolu Lisesi öğrencisi Ulaş Bager Aldemir, Felsefe öğretmeni  Sevilay Canan Özturan danışmanlığında katılmıştır. Okulumuz Türkiye genelinde  katılan 465 okul arasından 25. Ve Ankara genelinde katılan 62 okul arasından da  3. olmuştur. Öğrencimizi ve danışman öğretmenimizi tebrik eder; başarılarının  devam etmesini dileriz.

Yayın: 29.12.2012 - Güncelleme: 04.03.2024 14:12 - Görüntülenme: 8494