Başarılarımız

Okullararası Ankara Çankaya ilçesi genç kızlar grup müsabakalarında okulumuz voleybol kız takımı grubundan 1. çıkarak bir üst turda yarışmaya hak kazanmıştır.

Taekwondo genç erkekler il birinciliğine katılan öğrencimiz Efe Görkem OT okulumuzu müsabakalara katılarak en iyi şekilde temsil etmiştir.

Ağu

2014-2015 ÖĞRETİM YILINDA OKULUMUZDAN 86 ÖĞRENCİMİZ MEZUN OLMUŞ OLUP, BU ÖĞRENCİLERİMİZDEN 71´İ ÜNİVERSİTEYE YERLEŞMİŞTİR. ÜNİVERSİTEYE YERLEŞMEDE BAŞARI ORANIMIZ % 82,55 OLARAK GERÇEKLEŞMİŞTİR.

Klasik Batı Müziği Dalında Eser Seslendirme Yarışması Ankara İl İkincisi

Atılım Üniversitesi Yemek Yarışması

Okulumuz Kız Voleybol Takımı İlçe Şampiyonu Oldu

Erkek Futsal Takımımız İlçe İkincisi Oldu

9. sınıf öğrencimiz olan Begüm BERİK Danimarka´nın Eskilstrup kentinde yapılan 6.LF Open Uluslararası Havalı Tüfek ve havalı Tabanca Yarışması´na, ikinci olmayı başardı. Yarışma sonunda övgüler alan Begüm BERİK, gelecek için umut vaat eden sporcular arasında gösterildi.

Ağu

REHA ALEMDAROĞLU ANADOLU LİSESİ 2014 LYS SONUÇLARINA GÖRE ÜNİVERSİTEYE YERLEŞEN ÖĞRENCİLERİMİZ

Okulumuz Beden Öğretmeni Zuhal KAVAK ÇETİNYÜREK ve Biyoloji Öğretmeni Erdal ZIRAMAN tarafından çalıştırılan  Oryantiring Takımı 07 Mayıs 2013 günü yapılan Ankara İl Birinciliği Yarışlarında Genç Erkelerde  Ankara  İkincisi olmuştur.

2012 LYS SONUÇLARINA GÖRE ÜNİVERSİTEYE YERLEŞEN ÖĞRENCİLERİMİZ

2011 LYS SONUÇLARINA GÖRE ÜNİVERSİTEYE YERLEŞEN ÖĞRENCİLERİMİZ

EGE ACAR ÖDÜL TÖRENİ

25. Ahilik Haftası nedeniyle düzenlenen "Ahilik Kültürünün Yaşatılması ve Gelecek Kuşaklara Aktarılması" konulu şiir ve kompozisyon yarışmasında okulumuz öğrencilerinden Ege Acar Ankara genelinde kompozisyon dalında 2. olmuştur